Nechoď, Rio! Fergie sa chystá odmeniť hviezdu s novou zmluvou

NETKY.SK • 26 Marec 2012, 19:07 • 2 min
Nechoď, Rio! Fergie sa chystá odmeniť hviezdu s novou zmluvou

Nechoď, Rio! Fergie sa chystá odmeniť hviezdu s novou zmluvou - Futbal MANCHESTER - Sir Alex Ferguson začne rokovania s Rio Ferdinandom o jeho novej zmluve toto leto – chce tak odraziť záujem z Ameriky, Ruska a Číny.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Sir Alex Ferguson začne rokovania s Rio Ferdinandom o jeho novej zmluve toto leto – chce tak odraziť záujem z Ameriky, Ruska a Číny.

33-ročný Ferdinand, ktorého súčasná zmluva platí do júna 2013, hral dôležitú úlohu v oživení Manchestru United v Premier League, a zmiatol tých, ktorí si mysleli, že jeho verejne známe problémy s chrbtom začínali mať vplyv na jeho výkony.
United chce byť po pondelkovom zápase s Fulhamom jasne v čele tabuľky s trojbodovým náskokom a Ferguson vyhlásil, že by bol rád keby Ferdinand zostal.
Ale rokovania budú pravdepodobne zdĺhavé, keďže United ponúka Ferdinandovi 1-ročnú zmluvu na menej ako jeho súčasná týždenná mzda 115.000 libier, ktorá odráža jeho vek. Ferdinand by najradšej zostal v United, ale vie akú má hodnotu.

Zdravotnícky personál United si myslí, že Ferdinand môže aj naďalej hrať futbal na najvyššej úrovni, minimálne do veku 35 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies