Nechápala som, ako jej to mohli dať: Zajícová po smolnej prehre do toho plánuje naplno vletieť!

NETKY.SK • 31 Júl 2023, 20:00 • 2 min
Nechápala som, ako jej to mohli dať: Zajícová po smolnej prehre do toho plánuje naplno vletieť!

HAVÍŘOV - Modelka, influencerka či nádej ženskej bojovej MMA scény - aj tak by sa dalo opísať Veroniku Zajícovú, ktorá v jej poslednom zápase zaznamenala prvú kariérnu porážku medzi profesionálkami. Zápas však bol veľmi tesný a okrem samotnej Veroniky ju množstvo fanúšikov videlo na bodoch zvíťaziť. Zajícovú však táto prehra nezastavila a plánuje ju odčiniť na turnaji RFA 12 v Považskej Bystrici, ktorý prebehne 9. septembra.

slovakia

left justify in out

Vyhrala som všetky tri kolá

Na turnaji RFA 10, na ktorom bola Zajícová na domácej pôde, čelila ukrajinsko-českej súperke Amine Mukhamed. Duel bol veľmi vyrovnaný, no napokon z neho víťazne odišla Mukhamed. „V zápase som si bola celú dobu istá, že bodujem a vyhrávam. Myslela som si, že vyhrávam všetky tri kolá, pretože síce sme v tom poslednom boli na zemi a hodila ma, ale neboli sme tam dlho a ku koncu kola som ju zase bodovala. Nechápala som, že ma rozhodcovia videli prehrať,“ zhodnotila Zajícová.

 

Zároveň však priznala, že v súboji nepodala optimálny výkon a mohla pre víťazstvo spraviť ešte oveľa viac. „Bála som sa, nech neurobím nejakú chybu a neprehrám. Mala som ísť do toho s väčšou razanciou. To je ponaučenie do budúcna, že do toho musím viac skočiť a nebyť taká opatrná, ako som bola v tomto zápase,“ uvedomuje si česká bojovníčka.

Mukhamed sa pripravovala na súboj v bývalom gyme Jayman MMA Fighting Systems, s ktorým sa pred RFA 10 Zajícová nepríjemne pochytila. „S JMFS už nie sme v kontakte. Ja som im vďačná za všetko, čo ma naučili a čo mi dali. Akurát je škoda, že oni to necítili rovnako a nevideli, že aj ja som niečo do tímu priniesla. A to ešte nehovorím ani o peniazoch, každý to máme zjavne nastavené inak a je treba ísť dopredu,“ reagovala na celú kauzu.

 

Šanca na návrat na víťaznú vlnu

S vyrovnaným skóre 1-1 mieri Zajícová do ďalšieho zápasu, v ktorom ak nechce nadobudnúť negatívne skóre, bude musieť zvíťaziť. Česká kráska však žiadny tlak nepociťuje. „Tlak ani necítim, skôr si to užívam. Zápasenie nie je pre mňa len o tom pobiť sa v klietke, ale mám radosť, keď mi ľudia fandia a podporujú ma. Mám rada, keď sa s mojimi fanúšikmi môžem po zápase porozprávať.“

 

Na RFA 12 v Považskej Bystrici ešte nemá zverejnené meno súperky, no dá sa očakávať, že kvalitou budú na tom podobne ako Aranyi či Mukhamed, s ktorými spravila vyrovnané zápasy. Zajícová sa v klietke predstaví už 9. septembra a ak chcete vidieť jej zápas naživo, vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies