Nebezpečného zabijaka našli mŕtveho: Neďaleko Martina zastrelil vlastné deti a ich tetu!

NETKY.SK • 4 September 2013, 10:43 • 2 min
Nebezpečného zabijaka našli mŕtveho: Neďaleko Martina zastrelil vlastné deti a ich tetu!

BRATISLAVA – Expolicajt Martin Káňava, ktorého podozrievali z vraždy dvoch dcér Martiny (†13) a Veroniky (†15)a ich tety, je mŕtvy.

slovakia

left justify in out

„Nezvestná osoba bola nájdená mŕtva medzi obcami Bystrička a Turčiansky Peter,“ potvrdil žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. Pátranie po ňom teda polícia odvolala.

Po 49-ročnom Káňavovi pátrali od utorkového popoludnia. Portál čas.sk s odvolaním sa na žilinského krajského policajného riaditeľa Ivana Špánika uviedol, že nehybné telo Káňavu ležalo pri rieke medzi obcami Bystrička a Turčiansky Peter (okres Martin). Vedľa neho bola pištoľ, ktorú mal legálne. Polícia pri vyhlasovaní pátrania po Káňavovi uviedla, že môže byť ozbrojený, v legálnej držbe mal krátku guľovú zbraň ČZ 75 kalibru 9 milimetrov LUGER. V jeho dome v Bystričke pri Martine v utorok našli zastrelené dcéry bývalého policajta, ktoré mali 13 a 15 rokov, ako aj tetu dievčat.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies