Neapol sa nebráni výmene Cavaniho za Džeka

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 17:02 • 2 min
Neapol sa nebráni výmene Cavaniho za Džeka

NEAPOL - Prezident talianskeho vicemajstra SSC Neapol Aurelio De Laurentiis nemá nič proti rokovaniam s Manchestrom City o možnostiach výmeny dvoch útočníkov Edina Džeka a Edinsona Cavaniho.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ čo Bosniak Džeko v nabitom kádri anglického prvoligistu nemôže ukázať svoj potenciál, Uruguajčan Cavani ako najlepší strelec uplynulého ročníka Serie A poriadne zvýšil svoju cenu na prestupovom trhu.

"Športovému riaditeľovi Riccardovi Bigonovi som povedal jasne: ´Choď a vyjednávaj o príchode Džeka a zisti, čo sú ochotní dať za Cavaniho´," otvorene vyhlásil De Laurentiis, ktorý nedávno prilepil na Cavaniho cenovku vo výške okolo 60 miliónov eur. Uruguajčan 29 ligovými gólmi pomohol Neapolu k druhej účasti v Lige majstrov 2013/14. Za tri sezóny od príchodu z Palerma skóroval 104-krát.

Džeka v januári 2011 kúpil Manchester City z Wolfsburgu za 32 miliónov eur. V tomto ročníku vo všetkých súťažiach strelil 15 gólov. O miesto v zostave zápasí najmä s Argentínčanmi Carlosom Tévezom a Sergiom Agüerom.

Väčšie starosti robí De Laurentiisovi trénerská otázka. Klub hľadá náhradu za odchádzajúceho Waltera Mazzarriho. Najviac sa skloňuje meno Rafaela Beníteza. "Neletel som do Londýna kvôli Benítezovi. Bol som tam pripravovať premiéru filmu o Stevovi Jobsovi," tvrdil taliansky filmový producent.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies