Neapol s Hamšíkom zdolal Turín 1:0

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 08:46 • 2 min
Neapol s Hamšíkom zdolal Turín 1:0

Rím 17. marca (TASR) - Futbalisti SSC Neapol zvíťazili v pondelkovom zápase 28. kola talianskej Serie A na ihrisku FC Turín 1:0. O plný bodový zisk hostí sa postaral Ganzalo Higuaín, ktorý sa strelecky presadil v 90. minúte duelu.

slovakia

left justify in out


Slovenský futbalista Marek Hamšík pripravil jediný gól SSC Neapol v pondelkovom víťaznom stretnutí na pôde FC Turín v rámci 28. kola talianskej Serie A. Po prihrávke 26-ročného stredopoliara rozhodol o výsledku 1:0 v prospech tímu spod Vezuvu na Olympijskom štadióne v 90. min Gonzalo Higuaín.

 

"Je to veľmi dôležité víťazstvo. Blíži sa záver súťaže a v boji o druhé miesto potrebujeme každý bod. Boli sme trpezliví a v závere sme sa dočkali aj gólu. Odteraz myslíme na odvetný duel Európskej ligy proti FC Porto. Radi by sme postúpili do štvrťfinále,“ uviedol na svojom webe Marek Hamšík. Neapol je vďaka trom bodom v tabuľke Serie A na 3. mieste, na druhý AS Rím stráca tri body a na vedúci Juventus Turín už sedemnásť.


FC Turín - SSC Neapol 0:1 (0:0)
Gól: 90. Higuaín
/za hostí M. Hamšík celý zápas/

V záverečnom stretnutí 28. kola talianskej futbalovej Serie A si druhý tím tabuľky AS Rím poradil na domácom trávniku s Udinese tesne 3:2. Tridsaťsedemročný kapitán AS Francesco Totti strelil pri svojom návrate do zostavy po zranení bedra prvý gól Rimanov. "Vlci" tak na vedúci Juventus Turín stále strácajú v tabuľke štrnásť bodov, majú však zápas k dobru.
      
AS Rím - Udinese 3:2 (2:0)
Góly: 22. Totti, 30. Destro, 69. Torosidis - 51. Pinzi, 80. Basta




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies