Neapol privíta Juventus, Allegri chce vidieť zlepšenie

NETKY.SK • 25 September 2015, 14:40 • 2 min
Neapol privíta Juventus, Allegri chce vidieť zlepšenie

NEAPOL - Keby pred sezónou niekto vyslovil prognózu, že SSC Neapol a Juventus Turín budú v sobotňajšom vzájomnom dueli v rámci 6. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže bojovať o druhé víťazstvo v ročníku 2015/2016, veril by tomu málokto.

slovakia

left justify in out

Opak je však pravdou, obaja tradiční favoriti na popredné umiestnenie zaznamenali v doterajších piatich kolách Serie A iba jedno chudobné víťazstvo a v tabuľke sa držia plece pri pleci na 12., resp. 13. mieste. Neapol majúci na svojom konte šesť bodov doteraz zabral naplno iba v dueli s Laziom Rím, ktoré minulý víkend v rámci 4. kola rozstrieľal vysoko 5:0. Päťbodový Juventus si zase v ten istý hrací deň odviezol všetky body z ihriska janovského FC (2:0).


O to nečakanejšie boli stredajšie remízy oboch súperov s nováčikmi Serie A. Neapol dosiahol nerozhodný výsledok na pôde Carpi (0:0), Juventus pre zmenu nevyužil výhodu domáceho prostredia proti Frosinone (1:1). Tréner starej dámy Massimiliano Allegri vyhlásil, že v sobotňajšom dueli chce bezpodmienečne vidieť zo strany svojich zverencov herné aj výsledkové zlepšenie. "Som nahnevaný, pretože sa musíme rýchlo zlepšiť. Máme síce plný tím mladíkov, ktorí potrebujú čas na rozvoj, ale musíme tvrdo pracovať na zlepšení tímu a stabilizovať našu hru na určitej úrovni," cituje portál goal.com slová trénera Juve Allegriho.


Kouč Neapola Maurizio Sarri bol naopak naposledy proti Carpi spokojný s predvedeným výkonom svojich hráčov, hoci tí napokon neprekonali súperovu defenzívu. "Nepodarilo sa nám skórovať, ale s hrou som bol spokojný. Teraz nás doma čaká Juve, takže musíme potrénovať a pripraviť sa na toto stretnutie podľa našich najlepších schopností," povedal Sarri pre oficiálnu stránku svojho zamestnávateľa. Pre oba tímy pôjde o 154. vzájomný zápas vo všetkých súťažiach. V bilancii dominujú Turínčania, ktorí doteraz triumfovali v 70 dueloch, Neapol pre seba ukoristil 32 meraní síl.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies