NDS hlási obmedzenia na viacerých úsekoch D1

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 10:05 • 2 min
NDS hlási obmedzenia na viacerých úsekoch D1

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť (NDS) hlási od 3. mája obmedzenia na viacerých úsekoch diaľnice D1. Agentúru SITA o tom informoval hovorca spoločnosti Marcel Jánošík. Všetky obmedzenia budú v dôsledku výmeny mostných záverov.

slovakia

left justify in out

Prvé obmedzenie bude na 94 kilometri v smere do Trnavy v úseku medzi križovatkami Horná Streda a Lúka. Nasledovať bude výmena mostných záverov v kilometri 109 v oboch smeroch medzi križovatkami Rakoľuby a Chocholná, následne v 115 kilometri v smere do Žiliny na úseku Rakoľuby a Chocholná a tiež na moste v 124 kilometri v oboch smeroch na úseku Chocholná a Trenčín. Práce sú naplánované do 30. augusta. Doprava bude na týchto úsekoch vždy vedená v jednom jazdnom pruhu. Rekonštruovať budú aj most Dovalovec, ktorý sa nachádza medzi križovatkami Liptovský Hrádok a Hybe v 466 kilometri. Práce tam potrvajú do 14. júna. Doprava tam bude vedená v ľavom jazdnom pruhu obojsmerne. Rekonštrukčné práce budú prebiehať tiež v Bratislave na estakáde Mierová - Senecká na moste v smere do Trnavy. Práce potrvajú do 28. júna a vodičov čakajú rýchlostné obmedzenia. NDS žiada motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies