NBA: Zavalitý Diaw si z postavy nerobí ťažkú hlavu

NETKY.SK • 29 September 2014, 13:23 • 2 min
NBA: Zavalitý Diaw si z postavy nerobí ťažkú hlavu

PARÍŽ - Do očí bijúca podsaditá postava Borisa Diawa vôbec netrápi, francúzsky basketbalista za rok všetkým pochybovačom dokázal, že napriek kilečku navyše patrí medzi najplatnejších hráčov v kolektíve.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný univerzál vlani v septembri pomohol svojej vlasti k zlatým kovom na majstrovstvách Európy v Slovinsku, v júni tohto roka sa podieľal na titule San Antonia v NBA a napokon teraz v septembri priviedol Francúzov k bronzovým medailám na svetovom šampionáte v Španielsku.

 

"Boris si dopraje piňakolády. My tu súťažíme, kto uhádne jeho presnú hmotnosť. Musíte začať na 124 kilogramoch," podpichol s dávkou zveličenia svojho zverenca tréner San Antonia Gregg Popovich v rámci mediálneho dňa u Spurs, na ktorom Diaw chýbal.

 

Skúsený 203 cm vysoký krídelník či pivot, ktorý počas sezóny váži okolo 113 kg, kontroval fotografiou na Twitteri - ako správny Francúz s národným nápojom v ruke: "Bez obáv, 'Pop', iba pohár vínka a denné tréningy!" 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies