NBA: Oklahoma po siedmich rokoch zváži výmenu trénera

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 15:15 • 2 min
NBA: Oklahoma po siedmich rokoch zváži výmenu trénera

OKLAHOMA CITY - V súvislosti s neúspešnou snahou basketbalistov Oklahomy prebojovať sa šiestykrát po sebe do play-off Západnej konferencie NBA vyvstali špekulácie okolo neistej budúcnosti trénera Scotta Brooksa pri kormidle.

slovakia

left justify in out

Americký kouč síce má platný kontrakt aj na nasledujúci ročník 2015/2016, vedenie Thunder sa však až v najbližších týždňoch po dôkladnej analýze rozhodne, či ho nepreruší.

 

"Generálny manažér Sam Presti musí spraviť potrebné opatrenia ohľadom smerovania organizácie, keďže Kevin Durant vstupuje do posledného roku zmluvy. Ich súčasťou je aj otázka, či Brooks skutočne je tým trénerom, v ktorého silách je priviesť tím v kompletnom zložení k titulu," uviedol server Yahoo! Sports.

 

S Brooksom na lavičke vyhrali Thunder za sedem rokov 338 z 545 duelov v základnej časti, stropom tímu vo vyraďovacej bolo finále NBA v sezóne 2011/2012. Oklahoma sa okrem toho dvakrát prebojovala do finále Západnej konferencie. V tejto sezóne na čosi podobné nemala nárok, Kevin Durant odohral iba 27 z 82 zápasov, ďalší stabilný člen základnej päťky Serge Ibaka chýbal 18-krát. Mužstvo obsadilo 9. priečku s rovnakou bilanciou 45-37 ako ôsme New Orleans.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies