NBA: Irving zarobí v Clevelande 90 miliónov za päť rokov

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 14:17 • 2 min
NBA: Irving zarobí v Clevelande 90 miliónov za päť rokov

CLEVELAND - Basketbalový Cleveland hodlá vystavať tím budúcnosti okolo draftovej jednotky spred troch rokov Kyrieho Irvinga, čo dokumentoval novou lukratívnou zmluvou pre svojho elitného rozohrávača.

slovakia

left justify in out

Ako informoval web Yahoo! Sports, rodák z austrálskeho Melbourne súhlasil s novým kontraktom na päť rokov, počas ktorých zarobí 90 miliónov dolárov. Spomenutý zdroj uviedol, že 22-ročný tvorca hry sa s predstaviteľmi Cavaliers vrátane nového kouča Davida Blatta stretol v utorok v New Yorku a schôdzka dopadla nad očakávanie.


Irving, ktorý by mal čoskoro bude reprezentovať USA, odohral za Cleveland dosiaľ 181 stretnutí, bez výnimky ako člen základnej päťky, s priemerom 20,7 bodu a 5,8 asistencie na zápas. Atmosféru play-off ešte neokoštoval. 

 

Irvinga vyhlásili za nováčika roka 2012, dvakrát sa predstavil v Zápase hviezd NBA a tento rok bol jeho najužitočnejším hráčom. Kariérne strelecké maximum si 44 bodmi utvoril 5. apríla 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies