Matovič si nemyslí, že masívne očkovanie je riešením

NETKY.SK • 13 Január 2021, 13:08 • 2 min
Matovič si nemyslí, že masívne očkovanie je riešením

Igor Matovič sa vyjadril, že tvrdenia odborníkov o tom, že cestou pre Slovensko je iba masívne očkovanie a nie masívne testovanie na koronavírus, sú klamlivé a odborníci to vraj vedia.

slovakia

left justify in out

Igor Matovič sa vyjadril, že tvrdenia odborníkov o tom, že cestou pre Slovensko je iba masívne očkovanie a nie masívne testovanie na koronavírus, sú klamlivé a odborníci to vraj vedia. Vyjadril sa tak pred dnešným rokovaním vlády.

„Odborníci tvrdia, že plošné testovanie má zmysel v ohniskách nákazy, ale Slovensko je jedno veľké ohnisko. Nežime v ilúzii, že máme na výber. Nech všetci tí múdri ľudia vyrobia vakcíny a zaočkujeme celé Slovensko za tri dni,” dodal Matovič.

 

img
 

 „Ak si niekto myslí, že si urobí biznis z protekčného očkovania svojich známych, tak je na veľkom omyle. Požiadal som pána ministra zdravotníctva, aby do zajtra prišli jeho legislatívci s takou zmenou, ktorá umožní uložiť pokutu 10 000 € za KAŽDÉ zlyhanie tomu zdravotníckemu zariadeniu, ktoré kohokoľvek uprednostní, alebo zaočkuje bez náležitej evidencie,” apeluje pre dobro krajiny Matovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies