NBA: Ďalšie kroky Anthony Davisa budú zrejme smerovať na západné pobrežie USA

NETKY.SK • 4 Február 2019, 17:41 • 2 min
NBA: Ďalšie kroky Anthony Davisa budú zrejme smerovať na západné pobrežie USA

BRATISLAVA - V NBA to v týchto dňoch poriadne vrie. Do konca prestupových uzávierok pre túto sezónu zostávajú už len tri dni a hviezda New Orleans Pelicans odmietla podpísať zmluvu na predĺženie kontraktu so svojim týmom.

slovakia

left justify in out

V momente sa na všetkých športových weboch a staniciach, ktoré sa venujú zámorskému basketbalu, rozbehla diskusia okolo Anthony Davisa. Do pár hodín prejavili záujem o tohto podkošového hráča takmer všeky kluby v lige. So zaujímavou ponukou prišlo ako prvé LA Lakers. Neváhali vymeniť dokonca svojho talentpvaného rozohrávača základnej zostavy Lonza Balla. 

 

 

Avšak prvú, aj druhú ponuku vedenie z mesta New Orleans odmietlo. Na západnom pobreží USA už začínalo pomaly prebiehať sklamanie z nevydareného pokusu o prestup, avšak o niekoľko dní práve New Orleans predostrelo protiponuku vedeniu Lakers. Viacerí športoví analytici a komentátori ju berú už ako hotovú vec. Bola by veľmi výhodná pre obe strany, ktoré ešte do konca sezóny budú bojovať o posledné miesta pre playoff v západnej konferencii.

 

New Orleans sa vyjadrilo teda takto:

 

Lakers: Anthony Davis, jeden hráč Pelicans

 

Pelicans: Rajon Rondo, Michael Beasley, Lonzo Ball, Kyle Kuzma a 2 voľby draftu v prvom kole (2020, 2021)

 

Lakers by touto výmenou stratili oboch rozhrávačov, a teda sa dá predpokladať, že z radov Pelicans pôjde práve o tvorcu hry, ktorý zmení dres spoločne s Davisom. Podľa predpokladov by mohlo ísť o jedného z dvojice Elfrid Payton či Tim Frazier. 

 

 

Nič zatiaľ nie je isté, no fanúšikovia na sociálnej sieti Instagram v tom majú jasno, kho by brali. Legenda LeBron James a Anthony Davis by predstavovali útočnú aj obrannú silu pre každého súpera.  

  

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies