Návrhy na Osobnosť Petržalky sa môžu predkladať do 30. apríla

NETKY.SK • 27 Február 2016, 18:24 • 2 min
Návrhy na Osobnosť Petržalky sa môžu predkladať do 30. apríla

BRATISLAVA - Neziskové združenia, organizácie, verejné a vzdelávacie inštitúcie a Petržalčania môžu svoje návrhy na Osobnosť Petržalky 2016 predkladať do 30. apríla.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej samospráva informuje na svojej oficiálnej internetovej stránke, návrh musí obsahovať meno a priezvisko predkladateľa a jeho kontaktné údaje, navrhovanú osobnosť, jej adresu, telefonický a emailový kontakt a krátku charakteristiku. Charakteristika by mala v krátkosti opísať ako prispel navrhovaný človek k rozvoju každodenného života v Petržalke alebo čím výnimočným sa pričinil o rozvoj mestskej časti. Písomné návrhy môžu ľudia posielať na adresu Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka, Oddelenie kultúry, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava. Doručiť ich tiež môžu osobne do podateľne úradu alebo poslať elektronicky na adresu daniela.emeljanovova@petrzalka.sk.


Oceňovanie osobností Petržalky patrí medzi tradičné podujatia päťtýždňového petržalského festivalu Dni Petržalky, ktorý bude aj tento rok v mesiacoch máj až jún. Súčasťou festivalu sú rôzne celospoločenské, kultúrne, charitatívne i športové podujatia určené pre všetky vekové kategórie obyvateľov Petržalky a jej návštevníkov. Ocenenie tých, ktorí prispeli k rozvoju mestskej časti a natrvalo sa zapísali do jej histórie pripravuje petržalská samospráva v rámci Dní Petržalky od roku 1998. Toto ocenenie si z rúk petržalského starostu prevzalo už 106 osobností.


Minulý rok do petržalskej siene slávy vstúpili tri ďalšie osobnosti. Jarmila Doleželová za prácu pre obyvateľov Petržalky, Vojtech Belovics za celoživotnú prácu hasiča pri záchrane ľudských životov a majetku a Alžbeta Korbelová za aktívnu prácu pre seniorov. Oceňovanie Osobností Petržalky bude tento rok 23. mája v CC Centre na Jiráskovej ulici v bratislavskej Petržalke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies