Našli Štefana Agha, ktorého odsúdili v kauze televíznych zmeniek

NETKY.SK • 30 Marec 2022, 10:24 • 2 min
Našli Štefana Agha, ktorého odsúdili v kauze televíznych zmeniek

BRATISLAVA - Špecializovaný trestný súd (ŠTS) uznal Agha vlani v októbri vinným z obzvlášť závažného trestného činu falšovania, pozmeňovania a neoprávnenej výroby peňazí a cenných papierov spolupáchateľstvom. Dostal 13-ročný nepodmienečný trest odňatia slobody.

slovakia

left justify in out

Agh však nenastúpil na výkon trestu a polícia po ňom v sobotu vyhlásila pátranie. Denník N informoval, že muži zákona ho už vypátrali. Portál tvnoviny.sk dodal, že ho zadržali v Prahe.

 

img

Štefan Agh

 

Televízia Markíza sa predtým s Aghom spojila, pričom uviedol, že je v Londýne. O policajnom pátraní ho informovala manželka. Vyhlásil, že proti rozsudku sa odvolal a podľa jeho advokáta nastal na súde zmätok. Netuší, prečo súd nemá jeho odvolanie. Opakuje, že je nevinný. 

 

Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) predtým uviedol, že rozsudok sa stal právoplatný po tom, ako Agh nevyužil právo na odvolanie.

 

Prečítajte si tiež: Súd rozhodol o ďalšom osude Jána Slotu. Bývalý šéf SNS sa konečne vyjadril!

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies