Námestníčka generálnej prokuratúry išla do práce ako pozitívne testovaná na COVID-19! Teraz chce rezignovať

NETKY.SK • 24 November 2020, 11:31 • 2 min
Námestníčka generálnej prokuratúry išla do práce ako pozitívne testovaná na COVID-19! Teraz chce rezignovať

BRATISLAVA - Prvá námestníčka generálnej prokuratúry Viera Kováčiková sa chce vzdať funkcie námestníčky aj prokurátorky. Pre spravodajský portál televízie Joj noviny.sk uviedla, že ide o jej osobné rozhodnutie. Dodala, že dôvodom sú aj útoky na jej osobu.

slovakia

left justify in out

Musela ísť do práce aj ako pozitívne testovaná 
"Je to osobné rozhodnutie. V podstate to súvisí aj s tým vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti pokiaľ ide moje konanie, keď som si po pozitívnom teste išla do práce vybaviť nevyhnutné veci," povedala Kováčiková. Podotkla však, že do práce ísť musela.

 

img

 

Plánovala odovzdať agendu svojmu nástupcovi 
Kováčiková neplánuje počkať, kým bude zvolený nový generálny prokurátor. Vidí v tom problém, no nie je ochotná čeliť útokom voči svojej osobe a mieni to preto riešiť takýmto spôsobom.

 

Ako doplnila, mala predpoklad, že do konca novembra bude zvolený generálny prokurátor, a tak mu agendu riadne odovzdá. Teraz ale nevie, dokedy celý proces potrvá.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies