Nákupné centrum City Arena otvoria 22. augusta

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 13:25 • 2 min
Nákupné centrum City Arena otvoria 22. augusta

TRNAVA - Nákupné centrum City Arena v Trnave otvorí prvýkrát svoje brány zákazníkom v sobotu 22. augusta o 10. hodine. Služby bude ponúkať 120 obchodných prevádzok, multiplex s piatimi kinosálami, bowling, detský kútik a fitness centrum.

slovakia

left justify in out

V sobotu Trnavčania privítajú v otváracom programe v City Arene Petra Cmoríka, tanečníkov The Pastels, ľudovú tanečnú skupinu Čarovné ostrohy a na autogramiáde aj legendy holandského Ajaxu Amsterdam a brazílske hviezdy klubu Atlético Paranaense, ktorí večer otvoria zápasmi so Spartakom nový futbalový štadión. 
     

Nedeľným (23.8.) návštevníkom zaspieva Martin Harich, zatancujú Ladylicious, najmenších zabavia kúzelník, žongléri a rôzne detské atrakcie. Všetky vekové kategórie bude počas celého víkendu čakať aj množstvo súťaží o atraktívne výhry. TASR o tom dnes informoval Ľudovít Tóth z agentúry event2all. 
     

Nákupné centrum City Arena buduje City-Arena PLUS, a. s., Trnava, patriaca do developérskej skupiny Euro Max Slovakia, ktorá má na svojom konte výstavbu a prevádzku nákupných centier pod značkou Max s hodnotou investícií 230 miliónov eur. Futbalový Štadión Antona Malatinského je projektovaný podľa technických parametrov a požiadaviek UEFA a FIFA s kapacitou 19.200 miest. Súčasťou areálu bude dvojpodlažné podzemné parkovisko, administratívne priestory, hotel a obchodné centrum s multikinom. Celý komplex bude spĺňať štandardy moderných stavieb vrátane ekologických technológií a energetickej úspornosti.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies