Najväčší "kanci" Hollywoodu

NETKY.SK • 21 Máj 2016, 13:19 • 2 min
Najväčší "kanci" Hollywoodu

BRATISLAVA – Kto by nechcel mať v živote skvelú prácu, krásny dom a veľkú rodinu? Nasledujúci páni síce sú zabezpečení ale to rozdávanie DNA sa im nejako vymklo z pod kontroly.

slovakia

left justify in out

Jude Law

Krásavca pochádzajúceho z Anglicka môžete vidieť vo veľa filmoch. V roku 2010 bol hosťom Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch, ale pozor to nie je všetko čo má s našimi susedmi spoločné. Vraj tam počas nakrúcania filmu Spy počal svoje piate dieťa. Malo sa tak stať so speváčkou menom Cat Cawell. Vzťah im nevydržal, ale na výchove malého „pražáka“ sa podieľa, pravdepodobne však len finančne.

obrazok

Sasha Mitchell

Bývalý šampión v kickboxe a model, ktorého najviac preslávila úloha v kultovom seriáli Dallas a Krok za krokom. Ani on nezahálal. So svojou prvou ženou si zaobstaral hneď štyri deti. Tie dokonca vybojoval na súde do trvalej starostlivosti. S druhou manželkou ďalšie dve.

obrazok

Clint Eastwood

Charizmatický fešák má za sebou množstvo stvárnených rolí. Je to legenda a navyše produktívna. Tento borec má "na konte" sedem detí s piatimi rôznymi ženami. Plus dve vnúčatá k tomu.

obrazok

Mel Gibson

Rodák z New Yorku sa nemusí trápiť obavami, že by na staré kolená zostal sám ako kôl v plote. Scenárista, producent a rebel bol tiež v pôrodnici ako doma. So svojou teraz už bývalou manželkou má sedem krásnych potomkov. Tým to ale neskončilo. Ôsmeho si zabezpečil s jej náhradníčku.

obrazok

Eddie Murphy

Humorista a hrdý majiteľ hviezdy na chodníku slávy. Tiež správny multifunkčný otec, ako má byť. Jeho posledné dieťatko s poradovým číslom deväť sa narodilo na začiatku mája tohto roka.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies