Najúprimnejší rozhovor s Bradom Pittom vás chytí za srdce! Manželstvo mu zničil alkohol

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 13:17 • 2 min
Najúprimnejší rozhovor s Bradom Pittom vás chytí za srdce! Manželstvo mu zničil alkohol

LOS ANGELES - Sype si popol na hlavu. Brad Pitt poskytol pre známy pánsky magazín rozhovor. V ňom šokuje nečakanou úprimnosťou.

slovakia

left justify in out

Hollywoodske celebrity sa rady ukazujú v tom najlepšom svetle. Donedávna sa priam idylicky javil aj manželksý pár Angelina Jolie a Brad Pitt. Teraz je však všetko inak. Herečka podala žiadosť o rozvod a na povrch sa vyplavujú šokujúce informácie zo života najkrajšieho celebritného páru. V rozhovore herec priznal, že začal chodiť na terapiu pre vážne problémy s alkoholom. Podľa jeho vlastných slov totiž pil tak, že by dokázal prepiť Rusa. „Bol som v tom profesionál. Bol som naozaj dobrý! Neviem si ani spomenúť na deň, odkedy som odišiel zo školy, aby som nechľastal, nemal jointa alebo niečo. Cigarety pre nás dospelých sú ako cumlíky pre deti. Som veľmi šťastný, že som s tým sekol. Keď som si založil rodinu, stopol som všetko okrem alkoholu. Preto, keď sa minulý rok objavili veci, ktoré som nezvládol, pil som strašne veľa. Stal sa z toho problém,“ priznal sa. Nepozeral pritom na spúšť, ktorú vôkol seba môže zanechať. Pohár trpezlivosti pretiekol a Angelina Jolie sa rozhodla ukončiť manželstvo s niekdajším sexsymbolom.

 

Brad priznal, že rodina je pre neho na prvom mieste, preto rozvod so ženou a odlúčenie od svojich detí zvláda veľmi ťažko. „Rodina je pre mňa na prvom mieste. Ľudia na smrteľnej posteli nehovoria o tom, čo dosiahli, alebo čo získali. Hovoria o svojich milovaných alebo o tom, čo ľutujú. Hovorím to ako niekto, kto sa nechal uniesť prácou. Deti sú tak jemné. Všetko nasajú. Potrebujú držať za ruku a všetko vysvetliť. Potrebujú vypočuť.” Herec sa teda rozhodol vziať svoj život do vlastných rúk. Sekol s alkoholom a už viac ako pol roka nepije.

 

Okrem toho sa sa mu podarilo vylepšiť komunikáciu so samotou Angelinou. Čo sa týka ich rozvodu, veci sa konečne posúvajú vpred. „Začali sme spolupracovať, aby sme to vyriešili. Obaja sa snažíme, ako najlepšie vieme. Počul som jedného právnika povedať, že na súde nikto nevyhrá – je to o tom, kto bude viac zranený. A vyzerá to tak, že je to pravda. Strávite rok sústredením sa na vybudovanie prípadu, aby ste dokázali, prečo máte vy pravdu a oni sa mýlia, ale je to len investícia do nenávisti. To skrátka odmietam. Deťmi to vie veľmi, veľmi otriasť, keď sa ich rodina odrazu rozpadne.” Uviedol pre americký magazín. Postupne sa upravujú aj jeho vzťahy s deťmi. Tie s ním trávili niekoľko dní v dome Los Feliz v Los Angeles prvýkrát po siedmich mesiacoch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies