Polícia zaznamenala vyše 1 100 porušení karantény

NETKY.SK • 14 Apríl 2020, 18:41 • 2 min
Polícia zaznamenala vyše 1 100 porušení karantény

BRATISLAVA - Na Slovensku zaznamenal Policajný zbor SR 1 165 porušení karantény osobami a 327 porušení opatrení v prípade prevádzok, akými sú napríklad reštaurácie.

slovakia

left justify in out

Taktiež riešili 293 prípadov, keď osoby nemali na sebe rúška. Informovala o tom polícia vo svojom statuse na sociálnej stránke.


Od 12. marca platí na Slovensku pre koronavírus mimoriadna situácia. V tejto súvislosti boli v krajine zavedené viaceré obmedzenia na zamedzenie šírenia ochorenia, vrátane zatvorenia výchovno-vzdelávacích zariadení od 16. marca na 14 dní.

 

Vláda SR tiež pristúpila k vyhláseniu núdzového stavu pre celý sektor zdravotníctva a sociálne zariadenia, kde poskytujú zdravotnú starostlivosť.

 

Zatvorené sú maloobchodné prevádzky a prevádzky so službami. Zaviedla sa tiež povinnosť nosiť rúško všade mimo svojej domácnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies