Najsťahovanejšia slovenská hra na smartfóny Noybe láme rekordy

NETKY.SK • 17 Február 2015, 14:28 • 2 min
Najsťahovanejšia slovenská hra na smartfóny Noybe láme rekordy

BRATISLAVA – Každý, kto má smartfón si už určite stiahol nejakú hru, aby si skrátil čas napríklad v čakárni u lekára. Vo vývoji hier na smartfóny nezaostávajú ani Slováci, ktorý pred niekoľkými týždňami vydali hru Noybe a stala sa naúspešnejšou v slovenskej histórii.

slovakia

left justify in out

Na pohľad ide o veľmi jednoduchú a návykovú hru, ktorej princípom je pomocou chlpatej žltej postavičky buchnúť do všetkých zábran, a tak nahrať čo najvyššie skóre. Nejde o klasickú „ťukačku“, ale hra využíva akcelerometer, čiže sa ovláda nakláňaním telefónu.

 

Podľa majiteľa spoločnosti creapoint, s.r.o., ktorá stojí za Noybe, Petra Bubána ide o najúspešnejšiu slovenskú hru v Apple Store. Za šesť týždňov si ju stiahlo už viac ako 13-tisíc ľudí na celom svete. A v slovenskom, maďarsko, poľskom a českom Apple Store obsadzuje prvé priečky.

 

 

Najlepšie na tom je, že hra je úplne zadarmo.

 

Projektový manažér Adam Nedbal pre netky.sk prezradil, že 15. marca sa chystá veľký update. „Pribudnú nové postavy, nové pozadia, možnosti využívania tzv. checkpointov, celosvetového rebríčka GameCenter a mnoho ďalších skvelých vecí,“ povedal Adam Nedbal.

 

 

Hru Noybe si môžete stiahnuť TU.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies