Najlepšie outfity z prvého víkendu festivalu Coachella 2023

NETKY.SK • 17 Apríl 2023, 15:30 • 2 min
Najlepšie outfity z prvého víkendu festivalu Coachella 2023

Prvý víkend amerického festivalu Coachella 2023 je za nami. Pozrite sa s nami na to, aké outfity zvolili niektorí vystupujúci.

slovakia

left justify in out

Prvý víkend festivalu Coachella sa niesol v duchu prekvapení, ale aj očakávaných vystúpení. Návštevníci si mohli užiť prekvapivé vystúpenie The Weeknd, prvé live vystúpenie Franka Oceana po dlhých šiestich rokoch, BLACKPINK či kapelu Blink-182.

 

Postupom času, kým vrcholili hudobné vystúpenia, sa pri stageoch zhromažďovali celebrity, aby mohli predviesť svoj festivalový štýl. Zatiaľ čo je Coachella štýl v poslednej dobe známy ako prvotriedne sklamanie, tak každý rok má sú na ňom aj výnimky (ktoré zrejme potvrdzujú pravidlo). Tu sú tie najlepšie a najznamenitejšie outfity hviezd z tohtovíkendovej Coachelly.

 

1. Tyler, The Creator

 

Bucket klobúk, slnečné okulare, kraťase a vzorovaná letná košeľa. Jednoducho všetky kolónky v liste ,,Festivalový outfit" odfajknuté. Tyler vsadil na jednoduchosť, ale jeho kúsky boli aj efektívne a vo vyváženej palete ružovej a modrej. Takto využil príležitosť na to, aby vysvietil oblečenie svojej značky Golf Wang.

 

img

Tyler, The Creator

 

2. Jaden Smith

 

Jaden Smith je známy svojimi výraznými outfitmi, no tohtoročná Coachella, sa preňho niesla v jednoduchej džínovej súprave MSFTSrep. V kombinácii s bielym zapnutým tričkom, kravatou a slnečnými okuliarmi vyzeral jednoducho skvelo.

 

img

Jaden Smith

 

3. Lewis Hamilton

 

O tomto pretekárovi je známe, že má vycibrený štýl obliekania, a to najlepšie so sebou priniesol aj na Coachellu. Cez víkend vykročil v sérii uhladených pohľadov, ale najvýraznejšou bola jeho inšpirácia hip-hopom z 90. rokov. Komplet celý Gucci outfit, ktorý vyzeral ako z učebnice Dapper Dana spolu s ,,pracovnými" topánkami Timberland? Môže byť.

 

img

Lewis Hamilton

 

4. Teyana Taylor


Žena so zdanlivo nekonečným talentom, Teyana Taylor vyniká vo všetkom, čo robí a Coachella tiež nie je výnimkou. Zmiešavajúc vojenské a domorodé prvky, niet pochýb, že zažiarila.
 

img

Teyana Taylor


5. The Weeknd

 

Kompletne celý biely outfit je od The Weeknda celkom raritou, keďže sme pri ňom zvyknutý na elegantnú čiernu. Zdá sa však, že aj biela farba zapasovala tomuto spevákovi, ktorý je príznačný svojim ,,anjelskym hlasom".

 

img

 

6. Bad Bunny

 


Ak ste niekedy navštívili Coachellu alebo podobnú suchú a zaprášenú pôdu, ktorá je na Coachelle, budete poznať obávané "čierne sliny" až príliš dobre. Môžete však, samozrejme, bojovať proti takémuto útoku na vaše dutiny v štýle. Bad Bunnyho osobnosť z ,,Divokého západu" má v sebe štýl aj sebazáchovu.


img

Bad Bunny po boku s Kendall Jenner

 

7. Hailey Bieber

 

Hailey Bieber a štýl normcore sú v istom bode celkom synonymá. Zatiaľ čo festivaly sú perfektnou príležitosťou, aby sa stylistické hranice posúvali na maximum, Hailey znova a znova dokázala, že minimálne úsilie môže byť rovnako účinné.

 

img

Hailey Bieber

 

8. Lil Nas X

 

Príležitosť urobiť stylistické vyhlásenie? To, samozrejme, Lil Nas X vždy zvláda. Medzi jeho outfitmi na oceneniach Grammy a Met Gala si tento reper a spevák spravil celkom dobré portfólio. Na Coachellu zvolil pár čiernych topánok po kolená, sukňu podobnú škótskemu kiltu a bomber bundu, ktoré zaujali každého môdneho prívrženca.

 

img

Lil Nas X

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies