Prvý zápas a zrejme aj celá sezóna PSG bez Neymara

NETKY.SK • 11 August 2019, 10:53 • 2 min
Prvý zápas a zrejme aj celá sezóna PSG bez Neymara

PARÍŽ - Neymar nepôjde do väzenia za údajné znásilnenie brazílskej modelky, ale zrejme nebude ani strieľať góly v novej futbalovej sezóne v Paríži.

slovakia

left justify in out

Hviezdny brazílsky útočník nebude k dispozícii tímu Paríž Saint-Germain v nedeľňajšom otváracom zápase Ligue 1 proti Nimes. Z prostredia francúzskeho šampióna prenikli informácie, že jeho rozhovory s bližšie nešpecifikovaným záujemcom o jeho služby sú už v pokročilom štádiu. Oficiálne ho však nemecký tréner Thomas Tuchel nenominoval na zápas so zdravotných dôvodov, na tréningu utrpel náraz do nohy.

Počas uplynulých týždňov francúzske médiá spájali Neymara s prípadným návratom do FC Barcelona či prestupom k jeho hlavnému španielskemu rivalovi Realu Madrid. Možnou príčinou chystaného odchodu kontroverzného Brazílčana z Paríža je aj jeho krajan Leonardo, ktorý sa v lete vrátil na pozíciu športového riaditeľa aktuálne najlepšieho francúzskeho futbalového klubu.

Leonardo a Neymar dlhodobo nemajú dobré vzťahy. Faktom však je, že 27-ročný útočník nenaplnil ambície, ktoré sa do neho vkladali po príchode do francúzskej metropoly v roku 2017 za rekordných 222 miliónov eur. Neymar síce strelil 51 gólov v 58 zápasoch a mužstvo priviedol k dvom francúzskym titulom, ale na medzinárodnej scéne sa mu nepodarilo splniť hlavný cieľ - triumf v Lige majstrov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies