Najala si nájomného vraha, aby zabil jej otca, ktorý ju trikrát denne znásilňoval

NETKY.SK • 26 Február 2021, 15:29 • 2 min
Najala si nájomného vraha, aby zabil jej otca, ktorý ju trikrát denne znásilňoval

NEW YORK - Otec znásilňoval niekoľko rokov svoju dcéru. Napokon to nevydržala a najala si nájomného vraha, za 1000 Dolárov. Napísala knihu, aby pomohla ďalším podobným obetiam.

slovakia

left justify in out

Cheryl z Long Islandu v New Yorku mala iba 16 rokov, keď sa rozhodla, že chce skoncovať s terorom zo strany jej otca a nechala ho zabiť.

 

img

 

Začiatok teroru

 

Keď mala 10 rokov, jej mamu Cathleen hospitalizovali v nemocnici, lebo mala ťažkosti s obličkami. Krátko nato začal otec Cheryl obťažovať. Spočiatku to nebolo až také vážne, no po istej dobe jej to začalo byť nepríjemné a nemala z toho dobrý pocit.

 

img

 

Postupne ju začal sexuálne zneužívať. Keď zomrela jej mama, už jej nedal pokoj. Znásilňoval ju aj trikrát denne. Cheryl sa o tom bála povedať. „Stále mi hovoril, že by mi nikto neuveril," povedala Cheryl.

 

img

 

 

Vyhrážal sa jej, že ak sa mu prestane podvolovať, začne ubližovať jej sestre JoAnn. James Pierson bol vysoký 187 centimetrov a vážil 146 kíl. „Nehovorila som mu nie. Nebojovala som s tým. Čím viac by som bojovala alebo ho odmietala, nahneval by sa a dal by mi facku, alebo by ma udrel päsťou alebo," povedala pre portál The Sun.

 

„Čím viac som s tým bojovala, tým dlhšie to trvalo, tým agresívnejší bol, tým viac to bolelo," spomína Cheryl. 

 

 

 

Našla riešenie 

 

Napokon sa zdôverila svojmu priateľovi Robovi, ktorý mal 18 rokov. Bolo to v decembri 1985.  Zo správ sa dozvedela o žene, ktorá si najala nájomného vraha, aby zabil jej násilníckeho manžela, a zaumienila si, že to je jediné východisko.

 

Cheryl skonštatovala, že v tej dobe ešte nepočula o prípade zneužívania v rodine. Nepočula o prípade, že by za to vinník skončil vo väzení. „Možno, keby som počula príbeh, že ten chlap bol zatknutý a dostal sa do väzenia, možno by som to niekomu povedal, ale nič také som nikde nepočula," povedala.

 

Keď o tom povedala svojmu spolužiakovi Seanovi Pica, povedal, že by to urobil za 1 000 Dolárov. „Dúfala som, že sa problém vyrieši," povedala na margo objednávky vraždy.

 

Potom sa to stalo. Cheryl našla 6. februára 1986 svojho otca ležať tvárou dole v snehu na príjazdovej ceste k ich domu. Bol päťkrát strelený do hlavy a hrudníka. O týždeň neskôr boli Cheryl, Sean a Rob zatknutí.

 

 

Trest 

 

Všetci boli potrestaní. Rob dostal podmienku vďaka priznaniu viny. Sean, ktorý bol obvinený zo zabitia, dostal 24-ročný trest odňatia slobody a v roku 2002 bol prepustený. Cheryl bol v tej dobe neplnoletá, taktiež priznala vinu zo zabitia a dostala šesťmesačný trest odňatia slobody.

 

img

 

Rob a Cheryl sa neskôr vzali a majú spolu dve krásne dcéry.

 

img

 

 

Varovanie pre ostatných

 

O celom „zážitku“ napísala knihu Incest, Vražda a Zázrak, spolu so svojim manželom Robom. V knihe Incest, Murder and a Miracle sa ľudia môžu dočítať o hrozných zverstvách, ktoré znášala od desiatich rokov. 

 

img

 

Prostredníctvom knihy by chcela pomôcť všetkým obetiam rovnakého zneužívania. Aj keď už ubehlo niekoľko desaťročí, Cheryl má ešte stále fleshbacky a psychické problémy.

 

Rozhodla sa odkázať obetiam podobných sexuálnych útokov, aby si nikdy nič nevyčítali, pretože to nie je ich chyba.

 

img

Cheryl s manželom

 

Podobný článok: Matka urobila zo svojej dcéry slobodnú mamičku. Utiekla s jej priateľom

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona