Nagyová: Dokážem vysvetliť všetky obvinenia

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 07:17 • 2 min
Nagyová: Dokážem vysvetliť všetky obvinenia

PRAHA - Jana Nagyová, šéfka kabinetu českého premiéra Petra Nečasa a jedna z aktérok megakauzy, ktorá momentálne v základoch otriasa vládou ČR, dokáže podľa vlastných slov vysvetliť všetky obvinenia, ktorým čelí po razii Útvaru pre odhaľovanie organizovaného zločinu (ÚOOZ) a svojom zadržaní.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z krátkeho rozhovoru, ktorý dnes pre internetový server Aktualne.cz poskytol jej právny zástupca Eduard Bruna.

Podľa jeho slov sa o návrhu štátneho zastupiteľstva na uvalenie väzby na jeho mandantku bude rozhodovať zrejme v sobotu, čas však nedokázal špecifikovať.

Advokát poprel, že by Nagyová organizovala prevod peňazí niekdajším rebelujúcim poslancom ODS. Potvrdil, že išlo o prísľub funkcií, ale nie o finančné prostriedky.

Na otázku, či podá sťažnosť proti obvineniu, odpovedal advokát slovami: "Ja už ju v každom prípade píšem."

Podľa aktuálnej informácie televízie ČT24 začne Okresný súd v Ostrave rozhodovať o uvalení väzby na siedmich obvinených v sobotu o 8.00 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies