Nadrogovaný prevádzač v Maďarsku po nehode prehľadával vrecká mŕtvemu Sýrčanovi

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 16:20 • 2 min
Nadrogovaný prevádzač v Maďarsku po nehode prehľadával vrecká mŕtvemu Sýrčanovi

BUDAPEŠŤ - Polícia Báčsko-malokumánskej župy ukončila vyšetrovanie prípadu prevádzača, ktorý vlani havaroval pod vplyvom návykovej látky. V aute prevážal troch Sýrčanov, z ktorých jeden na mieste zahynul.

slovakia

left justify in out

Prevádzač následne odmontoval z havarovaného vozidla evidenčné číslo a predtým, než utiekol, sa ešte pokúsil mŕtveho migranta okradnúť, informovala dnes maďarská polícia na svojej webovej stránke.

 

Prípad z 3. septembra 2015 sa stal na diaľnici M5 pri obci Lajosmizse, kde 23-ročný vodič Mohamed A. A. riadiaci vozidlo pod vplyvom návykovej látky narazil do zvodidiel. Pri nehode sa zranili dvaja cudzinci, z ktorých jeden nehodu neprežil.

 

Zo spisu vyplýva, že trojica migrantov vstúpila na územie Maďarska ilegálne. Prevádzač ich mal odviesť do Budapešti za 1000 eur. Kriminalisti zistili, že po havárii vodič prehrabával vrecká obete s úmyslom nájsť peniaze. Potom z miesta nehody ušiel. Policajti ho však zhruba po hodine zadržali. Vyšetrovací spis s návrhom na obžalobu podozrivého odovzdala polícia okresnej prokuratúre v Kecskeméte.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies