Nadalov strýko Toni nevylúčil zmeny v hre i zázemí

NETKY.SK • 6 Október 2015, 09:33 • 2 min
Nadalov strýko Toni nevylúčil zmeny v hre i zázemí

MADRID - Toni Nadal, strýko a zároveň počas celej kariéry aj kouč španielskeho tenistu Rafaela Nadala, v rozhovore pre AFP pripustil, že čoskoro môže v rámci snahy vrátiť sa do absolútnej špičky padnúť doterajšie veľké tabu. Nevylúčil, že 29-ročný Malorčan pristúpi počas budúcej sezóny k zmene svojho herného štýlu a do úvahy prichádzajú aj novinky v realizačnom tíme.

slovakia

left justify in out

"Musíte sa opýtať Rafaela. Je pravda, že tento rok priniesol určitý ústup z pozícií, ale som si istý blízkosťou Rafaelovho návratu do formy. Ak sa však mýlim a ono to ďalej nepôjde podľa predstáv, potom je možné, že sa udejú určite úpravy na kurte aj v zázemí," vyhlásil Toni Nadal počas turnaja ATP World Tour 500 China Open na tvrdom povrchu v Pekingu.

 

"Rafa" Nadal v minulosti striktne odmietal teoretizovať o možnom uvoľnení strýka z funkcie či o prípadnom doplnení svojho tímu. Držiteľ 14 grandslamových titulov a niekdajší líder svetového rebríčka teraz figuruje na 8. priečke v renkingu. V sezóne 2015 prvý raz od roku 2004 nezískal trofej na žiadnej súčasti veľkej štvorky. Na Majors nebol za štvrťfinále (Australian Open, Roland Garros)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies