Slovenským hasičom v Grécku sa podarilo ochrániť objekt elektrickej trafostanice

NETKY.SK • 26 Júl 2023, 10:15 • 2 min
Slovenským hasičom v Grécku sa podarilo ochrániť objekt elektrickej trafostanice

Bratislava-Rozsiahle požiare vo svete nemajú konca. Do boja proti nim zasiahli aj slovenskí hasiči

slovakia

left justify in out

Tohtoročné leto je opäť poznačené rozsiahlymi požiarmi, ktoré vypukli na viacerých miestach vo svete. Horí v Grécku aj Taliansku a oheň sa šíri ďalej. Na záchranu domácim prišlo aj množstvo pomocníkov z iných krajín. Pomáhajú aj slovenskí hasiči, ktorí ochránili grécku trafostanicu.

 

 

 

Podľa informácií z TASR, slovenskí hasiči v Grécku počas utorka (25. 7.) ochránili objekt elektrickej trafostanice pri obci Gennadi pred blížiacim sa požiarom. Hasičom prácu komplikovala neustála zmena smeru a intenzity vetra. TASR o tom informovala Bianka Královičová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Okrem toho vytvorili dve zasahujúce skupiny, ktoré boli nasadené v oblasti pri obci Vati. Pracovali tam na dodávke vody. Královičová doplnila, že tam spolupracovali s domácim tímom a vytvorili pre nich čerpacie stanovisko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Zlatica Gregorová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies