FK Senica nadväzuje spoluprácu s európskym veľkoklubom

NETKY.SK • 25 Január 2021, 12:53 • 2 min
FK Senica nadväzuje spoluprácu s európskym veľkoklubom

BRATISLAVA - V nedeľu ráno bol na programe dvojhodinový let do tureckého Istanbulu, do krajiny polmesiaca vycestovalo vedenie FK Senica v zložení Oldřich Duda (majiteľ a prezident klubu), Filip Holec (športový riaditeľ klubu), Peter Hasoň (spolumajiteľ klubu) a Juraj Piroska (kapitán A-mužstva).

slovakia

left justify in out

Účastník slovenskej Fortunaligy, FK Senica, pracuje na zisku nového partnera. Stať sa ním má známy turecký veľkoklub  Besiktas Istanbul. Vedenie Seničanov o nadviazaní spolupráce a prvých rokovaniach informovalo na oficiálnom klubovom webe a správu o tom zverejnil aj Besiktas na svojej internetovej stránke.

 



"Včera sme absolvovali úvodné stretnutie s predstaviteľmi Besiktasu Istanbul na pôde ich nového štadiónu Vodafone Park. Veľmi si ceníme pozvanie od takého významného klubu, akým je Besiktas. Na úvodnom stretnutí sme si načrtli možnosti spolupráce čo sa týka hráčskych výmien, spolupráce medzi akadémiami v rámci trénerských stáží alebo možnosti prípravných kempov a prípravných zápasov. Dnes absolvujeme prehliadku akadémie a v priebehu týchto dní dotiahneme spoluprácu s Besiktasom aj formálne tak, aby sme mohli oficiálne začať spolupracovať ako dva partnerské kluby," informoval Filip Holec, športový riaditeľ Senice.

Senica je po jesennej časti futbalovej Fortuna ligy 2020/2021 na predposlednom 11. mieste tabuľky so ziskom 17 bodov.

Besiktas sa po dvadsiatich zápasoch nacházda na 1. mieste tureckej Turkcell Süper Lig s náskokom 5 bodov pred Galatasaray Istanbul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies