Nadal víta slávnych trénerov, ale nehodlá meniť svoj tím

NETKY.SK • 27 December 2013, 18:24 • 2 min
Nadal víta slávnych trénerov, ale nehodlá meniť svoj tím

ABÚ ZABÍ - "Je skvelé mať takýmto spôsobom nazad na okruhu bývalých šampiónov, vnáša to do diania charizmu," skonštatoval španielsky líder svetového rebríčka.

slovakia

left justify in out

Španielsky líder svetového rebríčka tenistov ATP vo dvojhre Rafael Nadal nehodlá konjunkturalisticky naskočiť na vlnu angažovania bývalých hviezd do úloh trénerov, ale víta tento trend.

"Je skvelé mať takýmto spôsobom nazad na okruhu bývalých šampiónov, vnáša to do diania charizmu. Bude úžasné, že sa v nasledujúcej sezóne vyskytnú v zázemí Ivan aj Boris," skonštatoval Nadal pre Gulf News počas exhibičného podujatia v Abú Zabí v SAE ešte predtým, než vyvstalo, že okrem Čecha Ivana Lendla (pripravuje Brita Andyho Murrayho) a Nemca Borisa Beckera (nedávno prevzal rolu šéftrénera Srba Novaka Djokoviča) bude v dianí aj Švéd Stefan Edberg, od piatka kouč Švajčiara Rogera Federera. 

"Ja zostávam s mojím terajším tímom. Vždy som cítil, že keď hrám zle, je to moja chyba. Všetky úspechy v kariére som dosiahol s rovnakými ľuďmi okolo mňa. Prežili sme spolu výšky aj pády. Domnievam sa, že keď čosi nefunguje, hlavná zodpovednosť leží na mne," podotkol Nadal, ktorého trénuje strýko Toni. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies