Nadal už definitívne ukončí kalendárny rok na vrchole rebríčka ATP

NETKY.SK • 17 September 2010, 07:36 • 2 min
Nadal už definitívne ukončí kalendárny rok na vrchole rebríčka ATP

Nadal už definitívne ukončí kalendárny rok na vrchole rebríčka ATP

slovakia

left justify in out

img

Španielsky tenista Rafael Nadal už úspešný rok 2010 zakončí na vrchole rebríčka ATP a to bez ohľadu na jeho výsledky na zostávajúcich turnajoch. Vedenie mužského profesionálneho seriálu potvrdilo vo štvrtok, že víťaz troch grandslamov roka - Roland Garros, Wimbledonu i US Open môže v predstihu oslavovať koncoročnú pozíciu číslo 1.
       Od začiatku tohtoročnej antukovej sezóny bol pritom 24-ročný Španiel nazastaviteľný a v pondelok zakončil grandslamový hetrik finálovým triumfom nad Srbom Novakom Djokovičom, ktorým sa stal najmladším hráčom v dejinách so ziskom všetkých štyroch vavrínov z turnajov najvyššej kategórie.
      "Bola to pre mňa neuveriteľná sezóna, jedna z mojich najlepších, ak nie úplne najlepšia," komentoval Nadal vo vyhlásení. "Vyhrať však tri grandslamy a tri turnaje Masters 1000 v Európe však nebolo ľahké. Tvrdo som však pracoval a teraz mi to padne naozaj dobre vedieť, že na konci roka budem na čele rebríčka," dodal Nadal, ktorý tak získa koncoročný trón už po druhý raz v priebehu troch rokov.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies