Nadácia Leonarda DiCapria podporí ochranárov 15 miliónmi dolárov

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 00:12 • 2 min
Nadácia Leonarda DiCapria podporí ochranárov 15 miliónmi dolárov

LOS ANGELES - Nadácia hollywoodskej hviezdy strieborného plátna Leonarda DiCapria podporí ochranárske organizácie sumou 15 miliónov dolárov. Z podielu na veľkorysom príspevku nadácie sa môžu tešiť okrem iného subjekty ako Amazon Watch, Save the Elephants, Tree People a Svetový fond na ochranu prírody (WWF).

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla tlačová agentúra AP s odvolaním sa na spomínanú nadáciu.

 

Ničenie našej planéty pokračuje takým tempom, že ho už viac nemožno ponechať bez povšimnutia, uvádza sa vo vyhlásení slávneho herca. Podľa jeho slov treba vytvoriť zo Zeme planétu, ktorej obývateľnosť nebude na úkor tých, ktorí na nej žijú.

 

Leonardo DiCaprio (40) súčasne dodal, že podpora je určená tým, ktorí pracujú na riešení najväčšej výzvy ľudstva.

Spomínaná nadácia, ktorá vznikla v roku 1998, podporuje v súčasnosti ekologické programy už v 40 krajinách sveta. Od vlaňajška je Leonardo DiCaprio mierovým vyslancom Organizácie Spojených národov s osobitým dôrazom na záležitosti súvisiace s klimatickými zmenami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies