Na východnej diaľnici D1 pribudli nové čerpacie stanice

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 10:31 • 2 min
Na východnej diaľnici D1 pribudli nové čerpacie stanice

PREŠOV - Dve nové čerpacie stanice otvorili v týchto dňoch pre motoristov na východnej diaľnici D1. Obe sa nachádzajú neďaleko Prešova na veľkom diaľničnom obojstrannom odpočívadle Malý Šariš.

slovakia

left justify in out

Súčasťou nových čerpacích staníc Slovnaftu sú predajňa, reštaurácia s bezplatným Wi-Fi pripojením na internet, ale aj parkovisko pre autobusy, osobné a nákladné vozidlá či oddychová zóna.

Na každej zo staníc sa nachádzajú štyri obojstranné výdajné stojany, vrátane samostatného stojanu pre kamióny a nákladné vozidlá. Otvorené sú 24 hodín denne.

Spoločnosť Slovnaft okrem rozširovania svojej maloobchodnej siete pokračuje v tomto roku na Slovensku v modernizácii starších čerpacích staníc.

"Ku koncu marca sme nahradili pôvodný vzhľad čerpacích staníc novým NEO dizajnom na 99 čerpacích staniciach a očakávam, že ich počet sa do konca tohto roka rozšíri o ďalších deväť. Okrem toho pokračuje na čerpacích staniciach rekonštrukcia predajných priestorov a sociálnych zariadení," informovala riaditeľka maloobchodu spoločnosti Slovnaft, a.s., Ileana Sorina Baltatu.

K výstavbe obojstranného odpočívadla Malý Šariš došlo pri budovaní úseku diaľnice D1 Svinia - Prešov západ. Je dlhý vyše sedem kilometrov a jeho výstavbu odštartovala Národná diaľničná spoločnosť v roku 2005. Do užívania bol odovzdaný v júni 2010. 
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies