Na veľkonočnej diskotéke údajne nožom útočil mladý muž z Detvy

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 15:58 • 2 min
Na veľkonočnej diskotéke údajne nožom útočil mladý muž z Detvy

HRIŇOVÁ - Dobu liečenia nie kratšiu ako 28 dní bude potrebovať 30-ročný muž, ktorého zranil v Hriňovej na diskotéke ráno na Veľkonočný pondelok 21-ročný muž.

slovakia

left justify in out

Poškodeného útočník nožom bodol do oblasti brucha za doposiaľ nevyjasnených okolností. TASR dnes o prípade informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.
     

"Dnes krátko popoludní zasahovali v jednej z detvianskych reštaurácií príslušníci Pohotovostného Policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. V reštaurácii zadržali 21-ročného muža z Detvy, voči ktorému už vyšetrovateľ vzniesol obvinenie za zločin ublíženia na zdraví a prečin výtržníctva," uviedla hovorkyňa.
     

V súčasnosti prebiehajú procesné úkony, zisťujú sa bližšie okolnosti a príčiny celého incidentu. Zo strany vyšetrovateľa bude podaný návrh na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies