Na Uprising Reggae Festival prídu Irie Révoltés

NETKY.SK • 20 December 2016, 13:20 • 2 min
Na Uprising Reggae Festival prídu Irie Révoltés

BRATISLAVA - Organizátori Uprising Reggae Festivalu oznámili, že prvým potvrdeným interpretom jubilejného desiateho ročníka sa stala nemecká kapela Irié Révoltés.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa uskutoční 25. a 26. augusta v Bratislave. Pre Irié Révoltés pôjde o posledný koncert na Slovensku, keďže prednedávnom oznámili, že budúci rok ukončia činnosť. Na jeseň preto absolvujú rozlúčkové turné, v rámci ktorého sa predstavia aj v Prahe a Viedni. Konkrétne zahrajú 20. novembra v pražskom Lucerna Music Bare a o dva dni neskôr vo viedenskej Arene.


Skupina Irie Révoltés vznikla v roku 2000 v Heidelbergu, pričom vo svojej tvorbe kombinuje reggae, hip-hop, dancehall, ska aj punk a jej členovia spievajú aj po francúzsky, anglicky a španielsky. Na konte majú štúdiovky Les deux côtés (2003), Voyage (2006), Mouvement mondial (2010), Allez (2013) a Irie Révoltés (2015) ako aj živú nahrávku Irie Révoltés Live (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies