Na svahu Interski spustili prevádzku snoubordingového parku

NETKY.SK • 22 Január 2013, 12:38 • 2 min
Na svahu Interski spustili prevádzku snoubordingového parku

Na svahu Interski spustili prevádzku snoubordingového parku - Cestovanie Na svahu Interski na Štrbskom Plese dnes oficiálne spustili prevádzku v K2 Snow parku. Je dlhý 70 metrov a nachádza sa na ňom sedem rôznych prekážok pre pokročilých i menej náročných

slovakia

left justify in out

img

Na svahu Interski na Štrbskom Plese dnes oficiálne spustili prevádzku v K2 Snow parku. Je dlhý 70 metrov a nachádza sa na ňom sedem rôznych prekážok pre pokročilých i menej náročných snoubordistov. Park je situovaný na ľavej strane svahu oproti stravovaciemu zariadeniu Slalom. 
      „Park sme stavali asi štyri dni piati ľudia, tak intenzívne sme ho stavali dvaja. V prevádzke bude do 12. februára, potom tu zrušíme prevádzku kvôli veľkým snoubordingovým pretekom Sony Xperia Snowboard Fest, ktoré sa budú konať na Štrbskom Plese. Práve v ten deň sa tu začne výstavba skokovej vrchnej platformy. Znovu park postavíme bezprostredne po pretekoch a bude sa pripravovať na ďalšiu akciu, ktorou je finále Slovenského pohára v snoubordingu,“ informoval tvorca snoubordingového parku Tomáš Griger. 
      Následne budú park dostavovať po celej dĺžke svahu Interski v rámci prípravy na záverečnú akciu sezóny K2 Spring Session 2013. „Počtom ľudí a návštevnosťou je to najväčšia snoubordingová akcia na Slovensku,“ zdôraznil Griger. Podľa neho tam však môžu prísť snoubordovať aj začiatočníci a vyskúšať si rôzne triky, prípadne sa naučiť niečo nové. Na Štrbskom Plese sú momentálne podmienky na lyžovanie a iné športové aktivity veľmi dobré, nachádza sa tam snehová vrstva asi 100 centimetrov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies