Na Štrkovci odštartovali jubilejnú Míľu pre mamu

NETKY.SK • 11 Máj 2013, 17:41 • 2 min
Na Štrkovci odštartovali jubilejnú Míľu pre mamu

BRATISLAVA - Míľu pre mamu odštartovali dnes popoludní v oddychovom areáli pri bratislavskom jazere na Štrkovci. Desiaty ročník podujatia sa pravidelne koná pri príležitosti Dňa matiek. Akciu pripravila Únia materských centier v spolupráci s magistrátom hlavného mesta.

slovakia

left justify in out

K jazeru prišli desiatky rodičov s deťmi. Pripravený bol celý rad zaujímavých atrakcií a kultúrny program. Ako pre TASR uviedol primátor Bratislavy Milan Ftáčnik,"najvzácnejšie slovo, ktoré každý z nás v sebe nosí, je slovo mama. Dnešné podujatie je venované našim mamám, krstným mamám i starým mamám. Ženám, ktoré nám dali život, ktoré sa o nás starajú a prispeli k tomu, aby sme sa v živote vedeli zorientovať. Míľa pre mamu je úcta a poďakovanie našim mamám, ktoré niekedy nevieme povedať priamo. Mesto si veľmi váži aktivitu, ktorú v tomto smere vyvíja Únia materských centier," povedal Ftáčnik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies