Na Slovensku už začínajú zbierať podpisy na registráciu nového hnutia Progresívne Slovensko

NETKY.SK • 29 Máj 2017, 11:17 • 2 min
Na Slovensku už začínajú zbierať podpisy na registráciu nového hnutia Progresívne Slovensko

BRATISLAVA - Progresívne Slovensko zahájilo zber podpisov potrebných na registráciu politického hnutia.

slovakia

left justify in out

"Spúšťame zber podpisov pre založenie - nie politickej strany, ale politického hnutia Progresívne Slovensko. Nechceme byť len ďalšou stranou, ktorá sa prišla usadiť v politike," uviedol člen prípravného výboru Michal Truban.

 

Progresívne Slovensko chce byť podľa jeho slov hnutím, ktoré zmení túto krajinu k lepšiemu. Zároveň chcú dosiahnuť, aby Slovensko bola moderná, otvorená a solidárna krajina, na ktorú vedia byť ľudia hrdí a ktorá má nádej.

 

V prípravnom výbore politického hnutia Progresívne Slovensko sú občiansky aktivista a investor vo firmách Ivan Štefunko, právnička bojujúca proti extrémizmu a kyberšikane Irena Bihariová a podnikateľ a protikorupčný aktivista v oblasti IT Michal Truban.

 

"Zber podpisov chceme využiť na čo najširšie oslovenie a mobilizáciu ľudí. Naším cieľom nie je len vyzbierať 10.000 podpisov potrebných na registráciu hnutia. Túto akciu chceme využiť aj na budovanie a spájanie aktívnych ľudí, ktorí chcú pohnúť Slovensko vpred," podotkol Truban.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies