Na Slovensku niekto trávi psíkov, prípady hlásia v Bratislave a v Žiline!

NETKY.SK • 18 September 2014, 18:19 • 2 min
Na Slovensku niekto trávi psíkov, prípady hlásia v Bratislave a v Žiline!

BRATISLAVA - V posledných dňoch sa objavili desiatky prípadov, pričom diagnóza je jasná. Otrava! Travič začal vyčíňať v bratislavskej Petržalke. Rozhádzal do trávy jed na potkany.

slovakia

left justify in out

"Mali sme nahlásené desiatky psov najmä z Petržalky. Ďalšie ohnisko otravy je na Dunajskej hrádzi, v okolí Slovnaftu a okolitých lesov a v Ružinove," povedala ochranárka Slobody zvierat Jana Liptáková.

 

"Doposiaľ neznámy páchateľ v blízkosti hrádze rozmiestnil viacero kusov mäsových výrobkov, po konzumácii ktorých došlo k otráveniu niekoľkých psov. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," informoval bratislavský krajský hovorca polície Michal Szeiff.

 

Ochranári vyzývajú ľudí, aby prípady otráv nahlásili. Problém riešia aj v Žiline, na sídlisku Solinky. "Do pochutín tam niekto zamiešal žiletky," dodáva Liptáková. Tamojšia polícia zatiaľ žiadne podanie trávenia psov neeviduje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies