Na predstavenia letného kina na Kuchajde príde 150 až 250 ľudí

NETKY.SK • 12 Júl 2011, 10:39 • 2 min
Na predstavenia letného kina na Kuchajde príde 150 až 250 ľudí

Na predstavenia letného kina na Kuchajde príde 150 až 250 ľudí

slovakia

left justify in out

img

Na jedno predstavenie letného kina na Kuchajde v Bratislave-Novom Meste príde 150 až 250 ľudí podľa toho, či sa premieta v stredu alebo piatok.
      "Letné kino na Kuchajde považujeme za mimoriadne úspešný projekt. Sme radi, že novinka v rámci Kultúrneho leta našla taký pozitívny ohlas medzi Novomešťanmi aj medzi obyvateľmi iných častí Bratislavy," povedal starosta Rudolf Kusý.
      Ľudia pozitívne vnímajú fakt, že sami môžu rozhodnúť, aké filmy uvidia. Na jednotlivých hlasovaniach, na ktorých si vyberajú jeden z troch ponúknutých filmov, sa zúčastňuje v priemere 400 hlasujúcich. Komunita priaznivcov letného kina na Kuchajde žije aj vo virtuálnom priestore, keď na facebookovej stránke Letné kino na Kuchajde viac ako 200 fanúšikov debatuje o ponúknutých tituloch, prípadne nám dávajú tipy, aké filmy by sme mohli do hlasovaní zaradiť.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies