Na novom Halo, ktoré pravdepodobne pobeží na základoch Unreal Engine 5, sa pravdepodobne pracuje už od roku 2022

NETKY.SK • 10 Január 2024, 19:00 • 2 min
Na novom Halo, ktoré pravdepodobne pobeží na základoch Unreal Engine 5, sa pravdepodobne pracuje už od roku 2022

Hra Halo Infinite, ktorú Xbox a 343 Industries stále rozširujú, nebola síce bezvýhradne neúspešná, ale nejako sa jej ani nepodarilo prilákať obrovské davy. Zatiaľ sa nevie, ako bude príbeh Master Chiefa pokračovať ďalej, ale teraz sa zdá, že štúdio od roku 2022 pracuje na projekte, ktorý zatiaľ nebol oficiálne oznámený, takže je ťažké odhadovať, o čo by mohlo ísť.

slovakia

left justify in out

Šikovný používateľ Redditu si všimol, že jeden z tvorcov Halo 4 a 5, Justing Dinges, ktorý pracoval ako režisér na Infinite, pracoval podľa svojho profilu na LinkedIn na novom, doposiaľ neoznámenom projekte Halo medzi aprílom 2022 a marcom 2023. A zrejme nebol sám. Rovnaký užívateľ Redditu tiež poznamenal, že jeden z dizajnérov z 343, Ian Slutz, ktorý sa k tímu pripojil v roku 2019, pracoval na rôznych systémoch a assetoch v Unreal Engine 5, a hoci nepadla žiadna konkrétna zmienka o Halo, očakáva sa, že ďalší diel série bude poháňať engine novej generácie od Epicu. To potvrdzujú aj informácie na profile.

To všetko sú samozrejme iba náznaky, pretože stále oficiálne nevieme, aká bude budúcnosť hry Halo. Lesk série v posledných rokoch síce trochu opadol, ale Master Chief je stále veľké meno a Xbox pravdepodobne nechce jednu zo svojich najznámejších postáv nechať dlho odpočívať. Dúfajme, že čoskoro odhalí svoje plány s touto akčnou space operou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN / Insider Gaming, Halo Waypoint, Foto: IGN
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies