Na moskovskom letisku šesť rokov leží 20 miliárd, nikto sa k nim nehlási!

NETKY.SK • 30 September 2013, 15:14 • 2 min
Na moskovskom letisku šesť rokov leží 20 miliárd, nikto sa k nim nehlási!

MOSKVA – Na moskovskom letisku Šeremetievo sa nachádza obrovský „poklad“! V roku 2007 tam totiž z nemeckého Frankfurtu nad Mohanom doniesli drevené palety, v ktorých sa nachádzajú peniaze.

slovakia

left justify in out

V každej jednej palete je 100 miliónov eur v stoeurových bankovkách. Dohromady sa v prísne stráženej časti letiska nachádza 20 miliárd eur. Nemenovaný zdroj uviedol, že „peniaze môžu patriť Saddámovi Husajnovi.“ Aj keď bol iracký diktátor v tom čase už mŕtvy, podľa médií častokrát posielal peniaze cez Moskvu.

Ľudia z ochranky sa myslia, že tieto peniaze môžu buď patriť mafii, alebo skorumpovaným politikom. „Možností je mnoho, jedným z možných vlastníkov je aj Muammar Kaddáfi,“ prezradil jeden z ochrankárov.

Podľa dokumentov peniaze poslal istý Farzin Motlagh (45) z Iránu, ktorý sa však k peniazom nehlási a dokonca je na neho vydaný medzinárodný zatykač pre podvody. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies