Na Malte zatkli 20 chorvátskych fanúšikov

NETKY.SK • 15 Október 2015, 07:37 • 2 min
Na Malte zatkli 20 chorvátskych fanúšikov

LA VALLETTA - Maltský súd obžaloval šiestich Chorvátov v spojení s násilným správaním, ktorého sa dopustili pred utorkovým kvalifikačným zápasom ME na Malte. Polícia zároveň vyšetruje ďaľších 14 Chorvátov, ktorí by mohli byť do incidentu zapletení.

slovakia

left justify in out

Polícia zatkla šiestich obžalovaných fanúšikov v pondelok večer po tom, čo sa Chorváti pobili v miestnom podniku. Tí sa k činu priznali a vo štvrtok si vypočujú rozsudok.

 

Maltská futbalová asociácia minulý týždeň vyhlásila, že po dohode s Európskou futbalovou úniou (UEFA) a Chorvátskym futbalovým zväzom nedovolí vstup chorvátskym fanúšikom na štadión.

 

Napriek tomu bolo zadržaných 20 Chorvátov. Dieviatich z nich zatkla polícia v utorok po tom, čo prehľadala ich dočasný príbytok a našla predmety spojené s výtržníctvom, napríklad kovové tyče. V utorok večer zatkli ďalších piatich Chorvátov po tom, čo sa napriek zákazu snažili dostať na štadión.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies