Na Majtána čaká po operácii ramena trojmesačná pauza

NETKY.SK • 9 Október 2014, 12:58 • 2 min
Na Majtána čaká po operácii ramena trojmesačná pauza

SENICA - Na útočníka slovenského futbalového tímu FK Senica Tomáša Majtána čaká trojmesačná pauza, ktorú si vyžiadala pondelková operácia ramena.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný bratislavský rodák sa zranil v dueli proti pražskej Slavii ešte pred štartom novej sezóny, vo Fortuna lige 2014/2015 napriek tomu nastupoval, ale pre pretrvávajúce problémy zákrok už nechcel viac odkladať.

 

"Pôvodne som plánoval ísť na operáciu až v zimnej prestávke, no v zápasoch mi rameno stále vyskakovalo. Bola to bolesť, ktorú som už nedokázal dlhšie potláčať. Najskôr ma operovali laparoskopicky, no videli, že poškodenie ramena je vážnejšie, tak to museli otvoriť klasickou metódou. Nechali si ma v nemocnici cez noc. Veľmi to bolí, ramenom nemôžem hýbať, v noci som spal asi dve hodiny. Mesiac teraz budem mať na ruke bandáž, potom môžem začať pomaly s tréningom," opísal na klubovom webe Majtán, ktorý by mal stihnúť začiatok zimnej prípravy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies