Na letisku v Portoriku zhabali 11 zlatých tehál

NETKY.SK • 9 Január 2013, 08:08 • 2 min
Na letisku v Portoriku zhabali 11 zlatých tehál

Na letisku v Portoriku zhabali 11 zlatých tehál - Krimi Americké úrady v Portoriku zhabali na letisku v meste Aguadilla 11 zlatých tehál v hodnote zhruba 1,7 milióna dolárov (1,3 milióna eur), informovala v noci nadnes tlačová agentúra AP. lato bolo vo vi

slovakia

left justify in out

imgAmerické úrady v Portoriku zhabali na letisku v meste Aguadilla 11 zlatých tehál v hodnote zhruba 1,7 milióna dolárov (1,3 milióna eur), informovala v noci nadnes tlačová agentúra AP.

lato bolo vo viacerých poštových zásielkach, ktoré sa pri kontrole zdali byť nezvyčajne ťažké, preto ich podrobili prehliadkam. Zlaté tehly vážili takmer 35 kilogramov.

Hovorca amerického imigračného a colného úradu Ivan Ortiz uviedol, že vyšetrujú pôvod zlata. Nepovedal však, či by zlato nemohlo pochádza z novembrovej lúpeže na holandskom karibskom ostrove Curacao.

Lupiči sa preobliekli za policajtov a ukradli 70 zlatých tehál z rybárskej lode, na ktorej ich zvykli transportovať. Zlato malo hodnotu približne 11,5 milióna dolárov (vyše 8,7 milióna eur). Šesť podozrivých je už vo väzbe.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies