Na jeseň sa v Bratislave uskutoční 14. ročník súťaže Národná cena za dizajn

NETKY.SK • 6 Jún 2017, 11:11 • 2 min
Na jeseň sa v Bratislave uskutoční 14. ročník súťaže Národná cena za dizajn

BRATISLAVA - Slovenské centrum dizajnu v spolupráci (SCD) s Ministerstvom kultúry SR vyhlásilo Národnú cenu za dizajn. V poradí 14. ročník súťaže je zameraný na produktový dizajn.

slovakia

left justify in out

Súťaží sa v kategóriách profesionálny dizajn, študentský dizajn a dizajn s pridanou hodnotou. Do súťaže sa možno prihlásiť do 17. júla, definitívne ju vyhodnotia do konca júla. Diela finalistov budú prezentované na výstave v podkroví Slovenského múzea dizajnu v Hurbanových kasárňach v Bratislave v mesiacoch september až november. Slávnostné vyhlásenie výsledkov sa uskutoční na začiatku októbra.

 

Ako minulý rok aj v tomto roku budú mať návštevníci možnosť vybrať svojho favorita na udelenie Ceny verejnosti, ktorej súčasťou bude aj výsledok hlasovania na internete. Svoju cenu udelia aj zástupcovia médií.

 

Úplné znenie súťažných podmienok je dostupné na webovej stránke Slovenského centra dizajnu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies