Na domácich dueloch MsHK Žiliny budú zvýšené bezpečnostné opatrenia

NETKY.SK • 30 Január 2017, 16:17 • 2 min
Na domácich dueloch MsHK Žiliny budú zvýšené bezpečnostné opatrenia

ŽILINA - Vedenie tipsportligového klubu MsHK Doxxbet Žilina sa rozhodlo sprísniť bezpečnostné opatrenia a kontroly pri vstupoch na súťažné zápasy "vlkov" v najvyššej domácej hokejovej súťaži.

slovakia

left justify in out

"Z našej strany končia akékoľvek výhody pre fanklub. Vstupenky si jeho členovia budú zabezpečovať rovnako ako ostatní diváci," povedal športový riaditeľ klubu Imre Valášek. Tieto opatrenia sú reakciou na dianie počas piatkového duelu 41. kola Tipsport ligy medzi Žilinou a Martinom (1:2 po sam. nájazdoch). Duel priniesol roztržky medzi fanúšikmi oboch táborov na tribúnach, pri ktorých utrpeli zranenia viacerí priaznivci hostí aj domácich. V nemocnici skončil tiež športový riaditeľ žilinského klubu Imre Valášek.

 

"Takéto správanie akýchkoľvek fanúšikov odmietame a rozhodli sme sa prijať vážne opatrenia. Konflikt riešime spolu s políciou, ktorej sme poskytli všetky dostupné materiály. Aj my vyhodnocujeme záznamy a konanie usporiadateľov a bezpečnostnej služby. Trváme na tom, aby boli vinníci potrestaní, nech sa takéto veci neopakujú. Šport sa hrá pre ľudí, má to byť zábava, kultúra a oddych," povedal na pondelkovej tlačovej konferencii Valášek a dodal:

 

"V súvislosti so zákonom o športe sme dodržali všetko, čo sa týka počtu usporiadateľov. Zdôrazňujem, že chceme tomu všetkému povedať rázne nie." Na žilinskom hokejvom štadióne sa úpravám pravdepodobne nevyhne sektor určený pre hostí, ktorý bude výraznejšie oddelený od zvyšku hľadiska.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies