Na diaľnici D1 sa prevrátila cisterna s benzínom, vodič nehodu neprežil

NETKY.SK • 30 Apríl 2018, 12:14 • 2 min
Na diaľnici D1 sa prevrátila cisterna s benzínom, vodič nehodu neprežil

DUBNICA NAD VÁHOM - Hasiči momentálne odstraňujú následky vážnej dopravnej nehody, ktorá sa stala na 141. kilometri diaľnice D1 pri Dubnici nad Váhom. Nehoda si vyžiadala jeden ľudský život.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová, cisterna prevážajúca benzín sa prevrátila mimo cestu, nehodu vodič neprežil.  

 

„Hasiči momentálne vyslobodzujú vodiča z kabíny, na vozidle vykonávajú protipožiarne opatrenia a zachytávajú unikajúce kvapaliny. Diaľnica je na tomto úseku uzavretá, upozorňujeme vodičov, aby sa mu vyhli,“ doplnila Farkasová.

 

„Podľa doterajších zistení 33-ročný vodič z okresu Žilina jazdil s nákladným motorovým vozidlom s cisternou po diaľnici D1 smerom od Bratislavy smerom do Žiliny. Zo zatiaľ nezistených príčin zišiel mimo cestu na pole, kde sa s plne naloženou cisternou prevrátil. Na miesto dopravnej nehody je prizvaný aj súdny znalec. Doprava po diaľnici D1 je z bezpečnostných dôvodov odklonená, hrozí nebezpečenstvo výbuchu. Dopravu riadi polícia,“ informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

 

img

Foto: HaZZ



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies