Na Deň zaľúbených vyrazí do ulíc Banskej Bystrice Valentínsky express

NETKY.SK • 13 Február 2023, 16:00 • 2 min
Na Deň zaľúbených vyrazí do ulíc Banskej Bystrice Valentínsky express

BANSKÁ BYSTRICA - Na vybraných spojoch mestskej hromadnej dopravy (MHD) liniek č. 21 a 22 v Banskej Bystrici bude počas utorka (14. 2.) premávať Valentínsky express.

slovakia

left justify in out

Ulicami mesta jazdil už aj vlani a mal úspech, preto sa spoločnosť Slovenská autobusová doprava (SAD) Zvolen, ktorá zabezpečuje MHD v meste pod Urpínom, rozhodla na Deň zaľúbených opäť vypraviť autobus so špeciálnym polepom - srdiečkami. TASR o tom informoval Ivan Nôta zo SAD Zvolen. "Poslúži ako netypická fotostena, aby si cestujúci mohli v ňom aj pri ňom urobiť zamilované fotografie na pamiatku. Tie pravé prekvapenia prídu na rad v popoludňajších spojoch, v čase od 15.00 do 18.00 h. Okrem malých pozorností pre našich cestujúcich máme pripravený aj sprievodný program, o ktorý sa tak ako vlani postarajú študenti Fakulty dramatických umení Akadémie umení v Banskej Bystrici. Vlani roztancovali a roztlieskali celý autobus. Herecké etudy mali spoločného menovateľa - lásku," priblížil Nôta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies