Na Camp Nou prišlo v pohári len 38-tisíc divákov

NETKY.SK • 7 Február 2014, 12:53 • 2 min
Na Camp Nou prišlo v pohári len 38-tisíc divákov

BARCELONA - Na stredajší prvý zápas semifinále španielskeho Kráľovského pohára vo futbale medzi FC Barcelona a San Sebastiánom prišlo "len" 38 505 divákov. Pri takmer 100-tisícovej kapacite Camp Nou je táto návšteva jedna z najslabších za ostatné roky.

slovakia

left justify in out

"Niekedy to vyzeralo, ako keby sme hrali u súpera," sťažoval sa na nezvyčajnú atmosféru obranca úradujúceho španielskeho šampióna Daniel Alves. "Ľudia sú tu veľmi pesimistickí. Povedal by som, že tí, ktorí neprišli, nie sú takí katalánski fanúšikovia, ako o sebe tvrdia. Ak nám neveria, nech radšej zostanú doma," hneval sa brazílsky reprezentant.

Necelá 40-tisícová návšteva sa dá pripísať tomu, že "blaugranas" v sobotu neuspeli doma s Valenciou 2:3 a prišli o sériu 25 domácich ligových súbojov bez prehry. Nezáujem mohol zapríčiniť aj termín úvodného výkopu duelu (22.00 h) v bežný pracovný deň. 

"Ísť na zápas takto neskoro je pomerne zložité. Chodia za nami ľudia z celého Katalánska, niektorým už v noci nešli autobusy domov. Chápem, že keď má niekto malé deti a druhý deň musí ísť do práce, je preňho len ťažko zvládnuteľné prísť na zápas," hľadal ospravedlnenie stredopoliar Cesc Fábregas. 

Na pohárové merania síl FCB pravidelne chodí menej fanúšikov ako na súboje v Primera División či Lige majstrov. Víkendový ligový zápas s Valenciou sledovalo na štadióne takmer 70-tisíc divákov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies