Myjavský brankár Solnička po operácii, návrat nerieši

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 09:01 • 2 min
Myjavský brankár Solnička po operácii, návrat nerieši

MYJAVA - Brankárska opora futbalovej Myjavy Peter Solnička v poslednom stretnutí v Senici prepustil miesto medzi žrďami Matúšovi Hruškovi.

slovakia

left justify in out

Ako informovala oficiálna internetová stránka Spartaka, 32-ročná "jednotka" podstúpila menší operačný zákrok.


"Je to následok zranenia zo sústredenia v Turecku, kde som si podvrtol členok a poškodil si ho. Urobil sa mi výrastok, ktorý tlačil na väzy. Dosť to bolelo. Pri každom tréningu alebo zápase som s tým mal problémy. Určite by sa s tým nedalo normálne pokračovať, pretože ma to dosť obmedzovalo. Preto sme sa rozhodli, že to dáme von. Uvidíme, ako to dopadlo, mám ešte stehy. Vo štvrtok by mi ich mali vyberať, následne môžem začať posilňovať, behať. Ešte však bez kopania, takže minimálne týždeň to potrvá, kým začnem normálne kopať do lopty. Všetko bude závisieť od toho, ako to bude bolieť," vykreslil zranenie Peter Solnička.


Asociačný termín síce hrá skúsenému brankárovi do karát, ale zatiaľ nie je jasné, či do najbližšieho majstrovského zápasu s Podbrezovou bude trénerom k dispozícii. "To teraz vôbec neriešim. Pokiaľ by som nemal byť v poriadku, tak to nepripadá do úvahy. Všetko bude závisieť od toho, ako sa to bude hojiť a vyvíjať ďalej. Najprv treba začať normálne s tréningom a až potom môžeme rozmýšľať, či budem chytať alebo nie," doplnil pre spartakmyjava.sk Solnička.


Hráčom Spartaka Myjava patrí po 23. kole Fortuna ligy 2014/2015 v tabuľke 6. priečka so ziskom 30 bodov a skóre 25:32.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies